Jag kanske är lite galen!!!???

Men när Maja kommer och säger att hon vill inte busa, hon vill baka, så smälter jag. Hon följde mig till sittpuffen och satt med mig och letade recept. Hjälpte mig lite lagom mycket med bakningen. Hon väntade på "sitt uppdrag" och det var att strössla de färdiga kakorna! Det var nämligen Maja som öppnade det paket som innehöll strössel igår, så de burkarna är ju hennes!

Resultatet: (ej provsmakat ännu)



Nu sitter jag faktiskt ner... Funderar på att skriva en lista över några listor jag ska skriva... Jag hade tänkt på junta ikväll, men jag tappade mitt mönster någonstans mellan köken på jobbet på sista värdinnerundan...

Jag mår väldigt bra. Nästan för bra. Jag är pigg och glad och positiv och har så mycket livsglädje att jag inte vet var jag ska göra av den. Lite av den sprider jag med mitt fika nästan varje dag. Älskar livet och allt som händer just nu! Älskar till och med mina problem! (Bakberoende???)

Jag tänker på alla som inte får må så bra. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna att må så bra! Dom här funderingarna kom tidigare idag när jag gick över parkeringen, regnet smådroppade på mig, höstvindarna drog i mig, mungiporna bara dras uppåt. Jag är kanske lite galen, men i sådana fall önskar jag att fler människor blev lite galna för det är så skönt! Ibland bara undrar jag vad folk tänker om mig, men så slutar det bara med att jag ler ännu mer!

Crazy-kramar!


Kommentarer
Jessica

DU är underbar för att du är du!!!Ha en lika bra dag idag!!Kram

2010-10-08 @ 07:49:23
URL: http://sidenmark.blogg.se/
Emma

Du är underbar! Tro inte nå annat.

2010-10-08 @ 08:15:50
URL: http://mandelmamma.blogg.se/
lillmarit

Du är ju underbar! Galen och underbar! I love you! :)

2010-10-08 @ 19:12:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Yamahajossan

Mamma Med För Många Intressen

RSS 2.0