Pollykaka
Jag brukar inte smaka det jag bakar förrän dagen efter när vi fikar på jobbet på eftermiddagarna. Men den här kakan kunde jag bara inte motstå att ta en bit av till tekoppen som Mr T gjort till mig lagom till "House".
Den här kommer mina vänner att gilla!!!!
Pollykaka (Tack Robert för den lilla pollypresenten!!!)
Den kommer hur som helst inte att räcka länge!!!!!
Den här kommer mina vänner att gilla!!!!
Pollykaka (Tack Robert för den lilla pollypresenten!!!)
3 ägg
2 dl socker
100 g mörk choklad
100 g margarin
½ dl mjöl
1 påse Polly
Smält blockchokladen tillsammans med margarinet i en kastrull på svag värme.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda i chokladsmöret och tillsätt sedan mjöl och till sist Pollypåsen.
Grädda i en bröad form ca 25 minuter i 175 grader.
Njut den varm direkt eller låt den kallna och stå i kylskåpet över natten!Den kommer hur som helst inte att räcka länge!!!!!
Kommentarer
Jessica
Mmm skulle helt klart kunna testa denna:) Men helst av allt vill jag ha en kram av dig!!
Trackback