Kladdkakan
Min favorit!
Mörk chokladkaka
200g smör
4 dl socker
3 ägg
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
2 dl mjöl
½ dl pumpakärnor
½ dl solrosfrön
50g smält 70%-ig choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form. Smält smöret.Rör ner övriga ingredienser. Baka mitt i ugnen ca 20-25 minuter. Låt svalna och kyl gärna till dagen efter. Eller ät den varm! :-)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/976660/images/2010/dsc_0675_77683035.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/976660/images/2010/dsc_0654_77683324.jpg)
Mörk chokladkaka
200g smör
4 dl socker
3 ägg
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
2 dl mjöl
½ dl pumpakärnor
½ dl solrosfrön
50g smält 70%-ig choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form. Smält smöret.Rör ner övriga ingredienser. Baka mitt i ugnen ca 20-25 minuter. Låt svalna och kyl gärna till dagen efter. Eller ät den varm! :-)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/976660/images/2010/dsc_0675_77683035.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/976660/images/2010/dsc_0654_77683324.jpg)
![](http://nevnarien.blogg.se/tavling/images/2011/separat_174349353.jpg)
Kommentarer
Trackback